projekti-1

Info centar za mlade

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
INFORMACIJA
vijesti, oglasi, konkursi...
EDUKACIJA
trening, projekti, radionice...
ZAPOŠLJAVANJE
usluge, savjeti, pomoć, CV...
DOKUMENTI
zakon o mladima

savjet3

sms-provjera

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

Radni posjet Načelnika Javnom preduzeću “Horizontala” Živinice

07092017 0Načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković, zajedno sa šefom Službe za lokalni i ekonomski razvoj, Fahrudinom Fehrićem, upriličio je prvu radnu posjetu Javnom preduzeću “Horizontala” Živinice. Načelnik je tom prilikom razgovarao sa direktorom ovog preduzeća Muhamedom Đulovićem i njegovim saradnicima.

Tema sastanka bilo je informisanje Općinskog načelnika o poslovanju i uslovima rada u JP “Horizontala”, kao i upoznavanje o budućim planovima i namjerama razvoja ovog preduzeća.

Naime, novi menadžmen Javnog preduzeća “Horizontala” Živinice počeo je sa radom prije pet mjeseci. U tom peridu preduzeće “Horizontala” napravilo je velike uštede, a prihodi ovog preduzeća u odnosu na prošli period su se znatno povećali, što pokazuju finansijski izvještaji ovog preduzeća. Sve je to rezultiralo pruženje kvalitetnije usluge građanima Općine Živinice.

Direktor Đulović informisao je načelnika Kamenjakovića o načinu rada preduzeća “Horizontala” i planovima za naredni period. Naglasio je da će i dalje raditi na razvoju i proširenju djelatnosti ovog preduzeća što će rezultirati većim prihodima i boljim uslugama prema građanima Živinica.

Načelnik Kamenjaković izrazio je zadovoljstvo odnosom menadžmenta preduzeća “Horizontala” prema poslovanju i radu. Rekao da je preduzeće “Horizontala” primjer dobrog poslovanja, što ih je učinilo “zdravom” firmom koja se može dalje razvijati i tako stvarati mogućnosti za nova zapošljavanja naših građana.

Načelnik Kamenjaković je istakao da rukovodstvu ovog uspješnog kolektiva, koje je pokazalo da se i u teškim vremenima može bolje i uspješnije raditi, dugujemo veliku zahvalnost, te da treba potvrditi i afirmisati ovakav pozitivan primjer poslovanja jednog preduzeća.

Također, direktor Đulović istakao je je zahvalnost načelniku Općine Živinice, Samiru Kamenjakoviću, i Općinskom vijeću Živinice na njihovoj potpori i otvorenosti za saradnju od samog početka njihovog rada.

07092017_0_thumb.jpg07092017_0.jpg07092017.jpg07092017_1.jpg

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.