projekti-1

Info centar za mlade

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
INFORMACIJA
vijesti, oglasi, konkursi...
EDUKACIJA
trening, projekti, radionice...
ZAPOŠLJAVANJE
usluge, savjeti, pomoć, CV...
DOKUMENTI
zakon o mladima

savjet3

sms-provjera

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

Dopuna Javnog poziva pravnim subjektima iz javnog, privatnog i nevladinog sektora

javni-pozivOpćinski načelnik Samir Kamenjaković danas je objavio Dopunu Javnog poziva pravnim subjektima iz javnog, privatnog i nevladinog sektora za učešće u programu osposobljavanja za rad u struci - stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba srednje stručne spreme III stepena, koji nije bio obuhvaćen prethodnim javnim pozivom, i IV stepena.

Pozivaju se pravni subjekti iz javnog, privatnog i nevladinog sektora prvenstveno sa područja Općine Živinice, da na osnovu vlastitih mogućnosti iskažu spremnost za prijem i učešće u programu osposobljavanja za rad u struci - stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba visoke stručne spreme i srednje stručne spreme - III i IV stepena.
Pravni subjekti kod kojih će lica na stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa obavljati stručno osposobljavanje obavezni su obezbijediti mentora odgovarajućeg zanimanja.
Svoje aplikacije o spremnosti za prijem lica na stručnom osposobljavanju bez zasnivanja radnog odnosa po vrstama zanimanja i broju osoba, pravni subjekti mogu dostaviti Službi za opću upravu i društvene djelatnosti Općine Živinice, na prijavnom obrascu koji se može preuzeti u Šalter sali i OVDJE.
Javni poziv ostaje otvoren 15 dana od dana objavljivanja (06.07.2017.) na oglasnoj tabli i web stranici Općine Živinice. Javni poziv u cjelosti možete pogledati na sljedećem linku.
http://www.opcinazivinice.ba/images/JAVNI_POZIV_FIRME-DOPUNA_volonteri_2017_III_korak.pdf
NAPOMENA:
Pravni subjekti koji su već aplicirali po javnom pozivu broj: 01/2-05-89-1141/17 od 05.06.2017. godine, mogu izvršiti samo dopunu svoje aplikacije za prijem i učešće u programu osposobljavanja za rad u struci - stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa nezaposlenih osoba srednje stručne spreme (SSS)- III stepena koji nije bio obuhvaćen prethodnim javnim pozivom.

 

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.