projekti-1

Info centar za mlade

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
INFORMACIJA
vijesti, oglasi, konkursi...
EDUKACIJA
trening, projekti, radionice...
ZAPOŠLJAVANJE
usluge, savjeti, pomoć, CV...
DOKUMENTI
zakon o mladima

savjet3

sms-provjera

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

Počela rekonstrukcija raskrsnice “Križaljka”

23052017 0Radovi na rekonstrukciji raskrsnice “Križaljka” u Mjesnoj zajednici Rudar, na magistralnom putu M - 18, počela je u ponedjeljak ove sedmice.

Opširnije...

Obavještenje učenicima iz reda boračke populacije

obavjestenje Služba za boračko - invalidsku zaštitu i raseljene osobe Općine Živinice upućuje obavještenje učenicima iz reda boračke populacije koji imaju prebivalište / boravište na području Općine Živinice, a kojima je dodijeljena stipendija za školsku 2016./2017. godinu da će se potpisivanje ugovora o dodjeli stipendije između Ministarstva za boračka pitanja Tuzlanskog kantona i korisnika stipendije obaviti od 22.05.2017. godine, zaključno do dana 12.06.2017. godine u vremenu od 11,00 do 15,00 sati u prostorijama Službe za boračko - invalidsku zaštitu i raseljene osobe Općine Živinice, kancelarija br.1. Opširnije...

Konkurs za dodjelu općinskih priznanja i nagrada u povodu Dana Općine Živinice

konkursKomisija za odlikovanja i priznanja Općinskog vijeća Živinice raspisala je Konkurs za dodjelu općinskih priznanja i nagrada u povodu 19. juna – Dana Općine Živinice. Za značajan doprinos u razvoju Općine u raznim oblastima društvenog života i rada zaslužnim pojedincima i organizacijama dodjeljivat će se sljedeće nagrade i priznanja: Opširnije...

Rukometni klub “Konjuh” - Liga 4 za prvaka BiH

19052017 10Rukometni klub “Konjuh” po završetku redovne Premijer muške rukometne lige BiH zauzeo je treće mjesto, čime je izborio plasman u “Ligu 4” za prvaka BiH. Obzirom da ulazak u “Ligu 4” znači šest izuzetno jakih utkamica u Živinicama i na gostovanju Općinski načelik Samir Kamenjaković je dao punu podršku Rukometnom klubu “Konjuh” kako bi imali uslove da se ravnopravno bore sa konkurentnim klubovima.

Opširnije...

U šalter sali Općine otvoren šalter za naplatu administrativnih taksi

19052017 1Nakon što je načelnik Samir Kamenjaković na Kolegiju Općinskog načelnika donio Odluku o proširenju blagajne Općine Živinice, u srijedu je otvoren šalter za naplatu općinske administrativne takse u šalter sali Općine Živinice.

Opširnije...

Obilježen Dan oslobođenja Općine Živinice

centralno spomen obiljezje 1U povodu 18. maja - Dana oslobođenja Općine Živinice, jučer je raznim aktivnostima svečano obilježen ovaj datum.

Opširnije...

Čestitka u povodu Dana oslobođenja Općine Živinice

zastava bihU povodu obilježavanja 18. maja - Dana oslobođenja Općine Živinice Općinski načelnik Samir Kamenjaković uputio je čestitku u kojoj stoji:

Opširnije...

Aktivnosti u povodu obilježavanja Dana oslobođenja Općine Živinice

zgrada opcine thumbU povodu obilježavanja 18. maja - Dana oslobođenja Općine Živinice, načelnik Samir Kamenjaković poziva članove svih pet Savjeta Općinskog načelnika kao i sve zainteresovane građane da svojim prisustvom uveličaju obilježavanje ove manifestacije. Opširnije...

Posjeta ekipe filma “SAZ” Općinskom načelniku

16052017 10U zgradi Općine Živinice upriličen je prijem za predstavnike ekipe koja radi na snimanju filma “Saz”. Naime, radi se o projektu kojeg finansira njemačko - francuska televizija koja je namijenjena isključivo za kulturna dešavanja. Prijemu su prisustvovali Petra Nachtmanova, glumica i muzičar iz Berlina, Tea Mikić, prevodilac i muzičar porijeklom iz Banja Luke koja trenutno živi i radi u Berlinu, Stephan Talneau, režiser i kamerman, te Florent Chaintiou, tonac.

Opširnije...

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.