Info centar za mlade

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
INFORMACIJA
vijesti, oglasi, konkursi...
EDUKACIJA
trening, projekti, radionice...
ZAPOŠLJAVANJE
usluge, savjeti, pomoć, CV...
DOKUMENTI
zakon o mladima

katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Posjeta Općinskog načelnika preduzeću “AM - ĐOGIĆ”

24032017 5Općinski načelnik Samir Kamenjaković sa svojim saradnicima posjetio je preduzeće “AM - ĐOGIĆ” d.o.o. u Gornjoj Lukavici, te se tom prilikom bolje upoznao sa radom ovog preduzeća.

Opširnije...

Počelo obilježavanje horizontalne saobraćajne signalizacije

24032017 9Po zaključcima sa hitne sjednice Kolegija Općinskog načelnika, odmah nakon održane sjednice oprane su ulice na području grada, a danas su počeli radovi na redovnom obilježavanju horizontalne saobraćajne signalizacije.

Opširnije...

Potpisan Protokol o saradnji za lokalni razvoj u okviru LIR projekta

23032017 0Načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković i Predstavnici Razvojnog programa Ujedinjenih nacija potpisali su danas Protokol o saradnji za lokalni razvoj, u okviru projekta „Lokalni integrisani razvoj“ (LIR), koji finansira Evropska unija, a realizuje Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini. Opširnije...

Hitna sjednica Kolegija Općinskog načelnika

21032017 2Nakon prijava velikog broja građana koji su se žalili na miris amonijaka i druge neugodne mirise u zraku koji su se širili cijelim gradom i prigradskim naseljima koje gravitiraju uz Sprečko polje, načelnik Općine Živinice Samir Kamenjaković danas je održao hitnu sjednicu Kolegija Općinskog načelnika kako bi odmah poduzeo hitne mjere iz svoje nadležnosti.

Opširnije...

Zakazana 4. redovna sjednica Općinskog vijeća

opcinsko vijeceU zgradi Općine Živinice održana je sjednica Kolegija Općinskog vijeća na kojem je dogovoreno da će se četvrta redovna sjednica Općinskog vijeća održati 23.03.2017. godine, u sali Općinskog vijeća, sa početkom u 09,00 sati.

Opširnije...

Puštena u rad rasvjeta u mjesnoj zajednici Donja Lukavica

15032017 4Općinski načelnik Samir Kamenjaković svečano je pustio u rad uličnu rasvjetu u mjesnoj zajednici Donja Lukavica, naselje Prisadi - Husići, ukupne dužine 1160 metara sa 26 rasvjetnih tijela čija vrijednost iznosi oko 22.000,00 KM.

Opširnije...

Sastanak sa predstavnicima Zavoda za zapošljavanje Tuzlanskog kantona

16032017 4Općinski načelnik Samir Kamenjaković održao je sastanak sa predstavnicima Zavoda za zapošljavanje Tuzlanskog kantona. Tom prilikom, razgovarano je o trenutnom stanju u kojem se nalazi Zavod, te o poboljšanju uslova rada.

Opširnije...

Puštena u rad rasvjeta u mjesnoj zajednici Svojat

13032017 7Općinski načelnik Samir Kamenjaković pustio je u rad uličnu rasvjetu u mjesnoj zajednici Svojat u dva naseljena mjesta i to Svojat - Muratovača i Luke - Podvodi.

Opširnije...

Potpisan Sporazum za izgradnju mosta preko rijeke Spreče

2Općinski načelnik Samir Kamenjaković i direktor Direkcije cesta Tuzlanskog kantona Agan Delibajrić jučer su potpisali Sporazum za izgradnju mosta preko rijeke Spreče i izmještanje dijela regionalne ceste R - 469 Živinice - Međaš.

Opširnije...

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.