Konačna rang lista prijavljenih nezaposlenih osoba za stručno osposobljavanje

Komisija za provođenje postupka i odabir kandidata za stručno osposobljavanje objavljuje Konačnu rang listu prijavljenih nezaposlenih osoba, VSS i SSS - IV stepena , za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog...


Opširnije...

Obilazak Mjesnih zajednica Općine Živinice

Obavještavaju se građani Općine Živinice da će načelnik Općine Samir Kamenjaković upriličiti obilazak mjesnih zajednica u periodu od srijede do petka (od 16. do 18. novembra 2016.), u terminima od...


Opširnije...

Termini za razgovor sa Općinskim načelnikom Samirom Kamenjakovićem

Obavještavaju se građani Općine Živinice da ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 06:00 do 08:00 sati mogu doći na razgovor sa načelnikom Općine Živinice Samirom Kamenjakovićem.


Opširnije...

USPOSTAVLJEN SMS CENTAR

U nedjelju, 02. oktobra u Bosni i Hercegovini će biti održani Lokalni izbori.Centralna izborna komisija BiH poziva birače da prije dana izbora provjere lokaciju svog biračkog mjesta.


Opširnije...

Počela rekonstrukcija raskrsnice u Živinicama

Uvođenjem u posao izvođača radova jučer je počela rekonstrukcija raskrsnice u dijelu Druge ulice regionalnog puta R455-a “Poljice - Živinice - Zelenika” u Živinicama.


Opširnije...

Realizacija Projekta registracije nekretnina

U svrhu pružanja podrške razvoju održivog sistema registracije nekretnina sa usaglašenim evidencijama katastra i zemljišne knjige u Federaciji BiH, Općinski načelnik Asim Aljić je polovinom prošle godine potpisao sporazum o...


Opširnije...

Čestitka za Bajram

Čestitku u povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama građanima Općine Živinice i BiH islamske vjeroispovijesti uputio je Općinski načelnik Asim Aljić.


Opširnije...

Potpisani ugovori za nove projekte u M-zoni Fondacije Mozaik

Jučer su u zgradi Općine Živinice potpisani ugovori između grupe mladih ljudi iz Živinica i Fondacije Mozaik, koji su u saradnji sa Općinom Živinice obezbjedili finansijska sredstva za realizaciju tri...


Opširnije...

Potpisani ugovori sa 67 novih stipendista

Općinski načelnik Asim Aljić i komisija za dodjelu stipendija učenicima srednjih škola i studentima dodiplomskog studija upriličili su jučer svečano potpisivanje ugovora o dodjeli stipendija za akademsku 2015./2016. godinu.


Opširnije...

Potpisivanje ugovora za dodjelu općinskih stipendija za akademsku 2015./2016.

Pozivaju se učenici srednjih škola i studenti dodiplomskog studija koji su dobitnici stipendija Općine Živinice za školsku/akademsku 2015/2016. godinu da u srijedu (29.06.2016. godine), u 11 sati, dođu u veliku...


Opširnije...

Obavještenje za poljoprivredne proizvođače

Služba za lokalni ekonomski razvoj Općine Živinice obavještava poljoprivredne proizvođače o rokovima za podnošenje prijava početka/završetka proizvodnji i rokovima za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na federalne novčane podrške u...


Opširnije...

Program obilježavanja 18. maja - Dana oslobođenja Općine Živinice

Živinice sutra slave jedan od najznačajnih datuma u svojoj historiji, 18. maj - Dan oslobođenja Općine. U tom povodu pozivaju se svi građani da prisutvuju svečanosti obilježavanja. ...


Opširnije...
123456789101112

POZIV DIJASPORI

Pozivamo Vas da se registrujete u bazu podataka dijaspore Općine Živinice...

REGISTRACIJA

image content caption module

katalog informacija

imenik-tel

facebook
Općina Živinice
na facebooku
tv zivinice
TV Živinice
lokalna televizija
zivinice.ba
Živinice.ba
nezavisni portal
logo-best
Best portal
Živinice

sms-provjera

Konačna rang lista prijavljenih nezaposlenih osoba za stručno osposobljavanje

KONACNA RANG LISTAKomisija za provođenje postupka i odabir kandidata za stručno osposobljavanje objavljuje Konačnu rang listu prijavljenih nezaposlenih osoba, VSS i SSS - IV stepena , za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa.

Read more...

Obilazak Mjesnih zajednica Općine Živinice

obavjestenjaObavještavaju se građani Općine Živinice da će načelnik Općine Samir Kamenjaković upriličiti obilazak mjesnih zajednica u periodu od srijede do petka (od 16. do 18. novembra 2016.), u terminima od 15:30 do 21:30 sati, gdje će se susresti sa predsjednicima i članovima Savjeta MZ.

Read more...

Termini za razgovor sa Općinskim načelnikom Samirom Kamenjakovićem

obavjestenjaObavještavaju se građani Općine Živinice da ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 06:00 do 08:00 sati mogu doći na razgovor sa načelnikom Općine Živinice Samirom Kamenjakovićem.

Read more...

USPOSTAVLJEN SMS CENTAR

izboriU nedjelju, 02. oktobra u Bosni i Hercegovini će biti održani Lokalni izbori.
Centralna izborna komisija BiH poziva birače da prije dana izbora provjere lokaciju svog biračkog mjesta. Read more...

Počela rekonstrukcija raskrsnice u Živinicama

06092016 1Uvođenjem u posao izvođača radova jučer je počela rekonstrukcija raskrsnice u dijelu Druge ulice regionalnog puta R455-a “Poljice - Živinice - Zelenika” u Živinicama.

Read more...

Realizacija Projekta registracije nekretnina

18.08.2016 1U svrhu pružanja podrške razvoju održivog sistema registracije nekretnina sa usaglašenim evidencijama katastra i zemljišne knjige u Federaciji BiH, Općinski načelnik Asim Aljić je polovinom prošle godine potpisao sporazum o zajedničkoj implementaciji aktivnosti na sistematskom ažuriranju podataka o nekretninama katastra i zemljišne knjige između Općine Živinice i Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

Read more...

Čestitka za Bajram

Bajram RamazanskiČestitku u povodu nastupajućeg Ramazanskog bajrama građanima Općine Živinice i BiH islamske vjeroispovijesti uputio je Općinski načelnik Asim Aljić.

Read more...

Municipal Mayor

Samir Kamenjakovic

Samir Kamenjaković

PHOTO GALLERY

Users info

Online users

We have 23 guests and no members online

Statistcs

  • Visitors : 4
  • Articles : 841
  • Web Links : 1
  • Articles View Hits : 1572605

Kontakt

Općina Živinice
home iconUl. Alije Izetbegović br.28
      75270 Živinice
      Bosna i Hercegovina

phone-icon-43223 +387-35/743-301; 035/743-303,
fax-icon +387-35/772-125
url www.opcinazivinice.ba
Mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.